Professionell städhjälp av bilen

Är det bara jag som tycker att det är lite svårt att städa bilen? Det går bra på sommaren när det är fint väder ute. För då kan jag slänga ut allting och därför få det rent där inne, i alla fall hyfsat. Men jag tycker ändå inte att det blir lika rent som jag skulle vilja ha det. Därför blir det bara lite renare och sen låter jag det vara som det är. Fick tipsen från en kompis att ta hjälp av en städfirma för att städa bilen. Och den idén hade faktiskt aldrig slagit mig tidigare. Men det är klart att det blir betydligt bättre då och så länge man kan hitta en firma som utför sådana tjänster.

Har pratat med de på Ecomer Cleaning & Consulting, en städfirma i Enköping, som faktiskt verkar utföra alla olika sorters städtjänster och som därför borde kunna hjälpa till att städa fordon så som personbilar också. Jag menar städning som städning, det spelar väl ingen roll exakt vilka utrymmen det är de städar. Och de sa att det inte skulle vara några problem så har faktiskt beställt personal från städfirman som ska komma hem till mig och städa bilen här nu nästa vecka. Och förhoppningsvis kommer det att bli bra.

Det brukar inte bli något vidare rent när jag städar själv så oavsett hur de på Ecomer Cleaning & Consulting väljer att städa så kan det knappast bli sämre än det. Har ju hört att de ska vara bra så kanske kan jag äntligen få en ren och fräsch bil nu då.