Min bil blev som ny!

Välkommen till min blogg och idag måste jag ge er tips på ett jättebra företag. Dagens hyllning går till Carlssons Recond som erbjuder rekond i Norrköping och jag ska nu för er berätta varför jag tycker att företaget förtjänar en guldstjärna. Såhär är det. Jag äger många olika bilar och det kan ni inte ha missat eftersom att jag i alla fall en gång om dagen lägger upp bilder på mina bilar. Jag har bestämt mig för att sälja min gamla BMW eftersom jag inte har någon användning för den längre. Den fungerar precis som den ska men som sagt har jag alldeles för många bilar och jag kan inte ta hand om alla samtidigt. Det enda problemet är att även fast jag har tagit hand om den väl så får jag inte bilen helt ren och om bilen inte ser helt ren ut så blir den automatiskt mindre aktuell i försäljningen. MEN, jag hittade ett företag som erbjöd rekond i Norrköping och min lilla pärla är som ny igen efter den grovtvätten.

Jag trodde aldrig att det skulle fungera att få bilen så fin men detta är helt otroligt och jag känner knappt igen den. Utsidan glänser och den skumma lukten som har vart i bilen som jag inte riktigt har kunnat lokalisera vart den kommer ifrån är helt borta! Den är så ren att man kan spegla sig i den så nu är den verkligen redo för försäljning men nu börjar jag tvivla på att göra mig av med den för att den är så fin. Jag kanske borde gå tillbaka till företaget och göra en till rekond i Norrköping på mina andra bilar också! Om ni ska göra en rekond av eran bil tycker jag att ni borde ha Carlssons Recond i åtanke!