Mothers rengöringsprodukter

Har envisa fläckar och smuts på bilen som bara vägrar att försvinna. Det har suttit fast där en hel evighet och jag började nästan tro att det var lacken som försvunnit istället för smuts. Men så lämnade jag in bilen till Bilvårdshallen Dalarna för bilvård. Det var framförallt för att göra en ordentlig tvätt, och jag kände inte för att göra det själv. Men sen när jag fick tillbaka den så var bilen helt ren och det fanns inte ett endast spår kvar av fläckarna. Självklart var jag då tvungen att fråga dem om vilket märke de använde sig av, och det var Mothers. Enligt de på Bilvårdshallen Dalarna så är det ett av de bästa märkena som går att använda då man ska tvätta bilen.

Mothers, skrev upp det direkt, för då kan jag se till att köpa hem det så att jag kan få bort eventuella fläckar och envis smuts som fastnar på bilen sen också. Men även om det är effektivt med Mothers så var det lite dyrare än vanligt så kommer nog framförallt att använda det på svårare smuts och inte på hela bilen, för då kommer det att bli alldeles för dyrt. Så det blir ingenting med det.

Sen har jag en bra grund nu också, med en bil som är städad inuti och tvättat utanpå så att det är precis så rent och fräscht som man önskar att det ska vara. Det blir som att bilen är ny, i alla fall med den där nybilslukten, som blir extra stark med produkterna från Mothers.