Jag fick punktering på min lastbil

Oj, är hon tillbaka igen tänker du nu? Ja, det är jag och jag vet att jag har vart borta ett tag men ni vet varför. Jag har vart mammaledig och jag känner att jag inte vill jobba när jag väl är ledig eftersom denna bloggen är mitt jobb. Men nu är jag tillbaka igen och det känns hur bra som helst. Ni vet att jag jobbade med att köra lastbil innan och idag blir det en liten historia om när jag var tvungen att åka in på en lastbilsverkstad i Sundsvall för att jag fick punktering när jag var på väg hem från ett jobb.

Tro det eller ej, men jag gick fordonslinjen på gymnasiet. Jag har växt upp med två bröder som är galen i bilar och min far är likadan och det har gjort att jag har hängt med på tåget och hjälpt till att laga bilar och så vidare. När jag började denna linje på gymnasiet visste jag redan att jag ville inrikta mig på lastbilar eftersom jag redan visste hur man lagade en bil på många olika sätt. När jag fick tillstånd så tog jag körkort för lastbil och sedan när jag hade tagit studenten så började jag köra lastbil på heltid. När jag då var på väg hem från ett jobb så fick jag punkering och var tvungen att åka in på en lastbilsverkstad i Sundsvall vid namn HSAB så att de kunde byta däck på den. Jag har alltid ett reservdäck i lastbilen och det gjorde arbetet för dem mycket enklare. Det är inte alltid så att man har däck i verkstaden som passar alla lastbilar så det var bra att jag hade ett däck själv. Allt löste sig tack vare denna lastbilsverkstad i Sundsvall och jag kunde inom 1h åka hem igen. Jag hoppas att ni tycker det är kul att jag har kommit igång igen och det kommer inlägg som det gjorde innan. Måndag till Fredag uppdaterar jag bloggen igen!