Ett garage eller en hall? Vad är egentligen viktigast?

Det här med att bygga ett garage, måste säga att det är något jag varit väldigt tveksam till länge. Förstod inte riktigt poängen med det och ärt fortfarande lite skeptiskt. Men det är klart att det nog kommer att vara ganska bra på vintern att man har det. Sen kanske det inte var helt nödvändigt men mannen vill verkligen ha det så tänkte att det är väl inte mer än rättvist. Det brukar vara tvärtom att det är jag som får som jag vill, så det var hans tur den här gången att få ett garage till sina älskade bilar.

Jag tycker om bilarna också, det är inte det, jag tyckte bara att det var så onödigt att ta hjälp av en byggfirma för att bygga ett garage när vi kunde fått hjälp av dem för att göra om hallen istället. Jag menar om inte annat varför inte låta Svenska Byggvalet ABs hantverkare göra om hallen också när de ändå åker hela vägen från Askim. Men enligt mannen min så är hallen bra som den är, och där är problemet i att jag brukar få som jag vill men inte den här gången. En byggfirma som bygger ett garage men inte kan renovera hallen.

Aja, gjort är gjort. Funderar på om jag ska ta och ringa till Svenska Byggvalet AB i Askim och prata med dem om vad det skulle kosta att göra om hallen. Är väldigt sugen på det och vet precis hur jag vill ha det också, behöver bara någon som kan göra det. Och det var en bra byggfirma, bra snickare, så skulle gärna överlåta det ansvaret till dem.